Бургас. По покана на Община Бургас географът доц. д-р Георги

...
Бургас. По покана на Община Бургас географът доц. д-р Георги
Коментари Харесай

Бургас: Географът доц. д-р Георги Бърдаров ще участва в семинар, посветен на образованието и обучението на младите хора, в Експоцентър „Флора“

Бургас. По покана на Община Бургас географът доцент доктор Георги Бърдаров, спечелил първото литературно реалити в България „ Ръкописът “, ще взе участие в семинар, отдаден на образованието и образованието на младежите, в Експоцентър „ Флора “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
В продължение на два дни - 13 и 14 юни, доцент доктор Георги Бърдаров – зам.-декан на Геолого-географски факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, началник на катедра „ Социално-икономическа география “ и на магистърска стратегия „ Регионално развиване и ръководство “, магистър по „ Климатология и хидрология " и лекар по „ География на популацията и селищата “ ще гостува на бургаските учители и възпитаници.
На 13 юни от 9.00 до 13.00 часа в зала № 4 на Експозиционен център „ Флора “ ще бъде извършен семинар с учители на тематика: „ Образованието и образованието на младежите през призмата на съществените промени в света през XXI век “. Учителите ще се срещнат с 3 тематики:
– Нови трендове в науката и образованието, избрани от развиването на технологиите и променените изразни средства през XXI в.
– Мотивация и ентусиазъм при работата с учениците и потребността от нови подходи за ангажиране на тяхното внимание и предаване на познания в осведомителната и технологизирана ера, която слага доста провокации пред тях.
– Практически задания за представяне и образование.
Откритата лекция с възпитаници (и учители) на тематика: „ България – География на свободата “ ще се организира на 14 юни 2019 година от 10.00 до 12.30 часа в зала № 2 на Експозиционен център „ Флора “. Планирано е да бъде изнесена мотивираща научно-популярна лекция за актуалните процеси в света – глобализация, мултикултурализъм, хуманизъм и за какво България е в действителност положително място за живот и реализация на младежи?
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР