Бургас Плаза - първият съвременен търговски център в морския град,

...
Бургас Плаза - първият съвременен търговски център в морския град,
Коментари Харесай

Първият бургаски мол се продава на търг от ЧСИ

" Бургас Плаза " - първият актуален търговски център в морския град, се продава от частен правосъден реализатор, излиза наяве от.

ЧСИ Делян Николов е оповестил обществена обмен на общо 91 независими обекта в мола (от общо 92), 62,74% от общата повърхност на парцела и от открития паркинг за 660 автомобила на покрива на постройката.
 Колко коства да наемеш магазин в мол, на
Колко коства да наемеш магазин в мол, на " Витошка " или в търговски парк?

Наемите не са се трансформирали значително от началото на годината

Всички те са под забрана по отношение на дело за задължения - недвижимото имущество е било ипотекирано неведнъж и има необикновен залог в изгода първо на " Банка Пиреус ", а по-късно - в интерес на правоприемника ѝ " Юробанк България ". Единствено един двуетажен търговски обект в мола с повърхност от над 12 600 квадратни метра не е обзет от възбраната по делото, отбелязва локалният уебсайт.

Възход и проваляне

Началната цена на търга е 24 599 328,40 лева На този декор, през 2009 година, когато молът беше открит, информацията беше, че в него са били вложени над 60 млн. евро.
 Швейцарец купи затворилия преди 6 години русенски
Швейцарец купи затворилия преди 6 години русенски " Мега мол "

Договорът е подписан навръх 31 декември 2019 година

Както означават медии от района, в първите години комерсиалният център се радваше на огромен интерес, само че затварянето на хипермаркета Carrefour и откриването на мол в жк. " Славейков " му повлияха доста отрицателно. В резултат понижиха както клиентите, по този начин и наемателите.
 Снимка 639866
Източник:

Сега искащите да върнат " Бургас Плаза " към живота имат месец, с цел да подадат своите предложения за него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР