Бургас официално се побратими с най-развития индустриален град в Южна

...
Бургас официално се побратими с най-развития индустриален град в Южна
Коментари Харесай

Бургас се побратими с южнокорейския град Улсан

Бургас публично се побратими с най-развития промишлен град в Южна Корея – Улсан. Делегация от азиатската страна, която бе водена от кмета на Улсан Сонг Чул Хо, дойде у нас, с цел да подпише финалното съглашение сред двата града. Корейската делегация бе посрещната от кмета на Бургас Димитър Николов, заместникът му Красимир Стойчев, а специфичен посетител бе и зам.-министърът по вътрешните работи в служебния кабинет Зарица Динкова.

Церемонията във вторник, стартира с едноминутно безмълвие поради жестоката покруса, разиграла се на Автомагистрала „ Струма “.

Първи стъпки по побратимяването на двата града бяха поети през 2017 година, когато представители на администрацията посетиха Улсан, с цел да се срещнат с някои от най-хубавите практики в индустриално, логиситично и просветително отношение. Именно по-късно посещаване е взаимнствана и сполучливо въведена системата за видеонаблюдение в Бургас, чиито Център се намира в постройката на плувния басейн към Професионалната математическа гимназия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР