Бургас. Община Бургас обича еднакво всичките си музикални проекти, но

...
Бургас. Община Бургас обича еднакво всичките си музикални проекти, но
Коментари Харесай

Бургас: Шестото издание на Джас в Бургас ще се състои в града от 11 до 17 август

Бургас. Община Бургас обича еднообразно всичките си музикални планове, само че тази година един от тях отбелязва забележителен напредък и заслужава особено внимание - това е фестивалът " Джаз в Бургас ". Това оповестиха от Общината . Само за няколко години артистите, изявяващи се в този жанр, толкоз доста харесаха музикалния формат и летните нощи в нашия град, че стана напълно елементарно съставянето на разнообразна стратегия с реализатори на най-високо равнище. Още по-радостното е, че " Джаз в Бургас " притегля прелестна, способена и все по-многобройна аудитория. Това е събитие, което по доста натурален метод добави визитката на Културен Бургас.
Тази година някои от най-хубавите български джазмени и професионални музиканти от Гърция, Австралия, Англия, Франция, Испания, Корея, Белгия и Съединени американски щати ще забъркат коктейл от запаметяващи се страсти и музика за ценители по време на шестото издание на " Джаз в Бургас ".
През 2019 година фестивалът сервира програмата си към този момент в шест дни: 11, 12, 13 юли и 15, 16, 17 август, а на сцената му ще се изявят имена като Цветан Недялков, Ангел Заберски, Симеон Щерев - Банана, Антони Дончев, Събин Тодоров, Владимир Карпаров, Стоян Янкулов-Стунджи и други
Експозиционен център " Флора " и сантименталният вътрешен двор още веднъж ще бъдат хазаин на събитието, а с цел да бъде цялостна насладата от фестивалните вечери, всяка една от тях ще приключва с джемсешън до сутринта.
Запознайте се с цялостната стратегия на " Джаз в Бургас 2019 " и побързайте да вземете своите билети. В мрежата на GRABO ще откриете 20 промо пакета за целия фестивал.
От 16 април са в продажба и билети в мрежата на Eventim, както и на касите на: Дом на НХК, Експозиционен център " Флора " и " Часовника ".
Организатор на " Джаз в Бургас " е Община Бургас, а събитието се реализира с общителната поддръжка на Фондация " Америка за България " посредством Програмата " ИЗКУСТВО В ДВИЖЕНИЕ ", управлявана от Фондация " Арт Офис ", банка ДСК, Арт ателие, All the Jazz.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР