Бургас. Националната художествена академия организира кандидатстудентски консултации в Бургас по

...
Бургас. Националната художествена академия организира кандидатстудентски консултации в Бургас по
Коментари Харесай

Бургас: Националната художествена академия организира кандидатстудентски консултации в града по повод предстоящите приемни изпити за новия си филиал край морето

Бургас. Националната художествена академия провежда кандидатстудентски съвещания в Бургас във връзка идните приемни изпити за новия си филиал край морето. Те ще се проведат в Културен център " Морско казино " на 16 май от 10.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Кандидатите ще могат да се срещнат и получат информация от преподавателите на специалностите, за които ще има банкет във филиала на НХА в Бургас - " Живопис ", " Стенопис ", " Графика ", Книга, илюстрация, печатна графика ", " Плакат и образна връзка ", " Рекламен дизайн ", " Мода ", както и за магистърска стратегия " Арттерапия ".
Желаещите да посетят консултациите би трябвало да свои свободни или образователни работи, с цел да получат консултация по тях. Документи за кандидатстване се подават от 15 до 28 юни 2018 година в град София на ул. " Шипка " 1. Конкурсните изпити ще се проведат в София от 1 до 11 юли 2018 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР