Бургас. На 13, 14 и 15 септември Бургас ще е

...
Бургас. На 13, 14 и 15 септември Бургас ще е
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведе Фестивал на рибата и виното

Бургас. На 13, 14 и 15 септември Бургас ще е хазаин на Фестивал на рибата и виното, в чийто финален ден публиката и особено жури ще изберат „ Най-добрата рибена супа на Бургас “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Събитието ще се организира до Експоцентър „ Флора “ в Морската градина от 11.00 часа до 22.30 часа през всеки от трите дни. Входът е свободен.
Фестивалната зона ще събере на едно място кулинарни шатри, а готвачите им ще подготвят пресни морски деликатеси непосредствено пред посетителите. Селектирани мазета от цялата страна ще показват най-хубавите си виновност, допълнени със препоръки какво пиво с каква храна би трябвало да съчетаваме.
И през трите дни Детска зона ще забавлява най-малките. Тематични работилници на морска тема ще предизвикат децата да рисуват, да вършат сувенири, да открият своите гении. Очакват ни още цирково шоу, кулинарни демонстрации, професионални съвещания от сомелиер, доста игри, надпревари и състезания, подкрепени с атрактивни награди. Популярни бургазлии също ще ни покажат кулинарните си умения, приготвяйки рибни специалитети.
По време на фестивала за вашето въодушевление ще се грижат известни български реализатори:
На 13 септември музикалната стратегия е поверена на „ Обратен резултат " и бургаската група „ Силует ".
На 14 септември на сцената ще се качат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов), който самоуверено завладява музикалните ранглисти с авторските си части. Димо Стоянов и компания пък ще изпълнят най-хубавото от репертоара си, както и най-новите си части.
На 15 септември е отдаден на някои от най-емблематичните български реализатори. От сцената на фестивала ще прозвучат част най-обичаните песни на „ Тоника Сухопътни войски " и момчето, което приказва с морето - Панайот Панайотов.
Първите два фестивални дни ще приключат и с прожекция на филм, обвързван с морето. Ще бъдат показани „ Корави старчета " в петък и „ Летовници " в събота.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР