Бургас. Министър Горанов и кметът Николов откриха дигитален кабинет и

...
Бургас. Министър Горанов и кметът Николов откриха дигитален кабинет и
Коментари Харесай

Министър Владислав Горанов и кметът на Бургас Димитър Николов откриха дигитален кабинет и спортен салон в Търговската гимназия

Бургас. Министър Горанов и кметът Николов откриха цифров кабинет и състезателен салон в Търговската гимназия, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . „ Инвестицията, която вие вършиме през годините, до момента в който се обучавате в Търговската гимназия, основава дългогодишен веществен актив, който ще можете да употребявате цялостен живот и той няма да губи своята стойност “, съобщи министърът на финансите Владислав Горанов при откриването на новия цифров кабинет „ Счетоводна къща “ и състезателен салон на Професионалната комерсиална гимназия в Бургас през днешния ден.
Мащабната реорганизация на просветителната и спортна инфраструктура на елитната бургаска гимназия бе осъществена по плана на Община Бургас „ Подобряване качеството на професионалното обучение посредством рационализация на просветителната инфраструктура в шест професионални гимназии в гр. Бургас “, който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година
„ След като шефът на гимназията Павел Чепов приготви един в действителност доста упорит и първокласен план, ние го подкрепихме, тъй като бургаската Търговска гимназия всяка година ни дава мотиви за горделивост с триумфите на своите ученици, както в областта на образованието, по този начин и на спорта “, обясни кметът Димитър Николов. Според него новоизграденият физкултурен салон може да се употребява, с изключение на за потребностите на учебното заведение, и за семейства на разнообразни спортни надпревари на районно и национално равнище.
Министър Горанов не скри утвърждението си към новия цифров кабинет „ Счетоводна къща “, оборудван с съвременна мултимедийна и компютърна техника за осъществяване на на практика интерактивни занимания.
Фирма, профилирана в създаването и предлагането на новаторски счетоводни програмни артикули, е предоставила лицензиран счетоводен програмен продукт, посредством който учениците към този момент се образоват. Счетоводният програмен продукт е конфигуриран в оборудвана зала „ Счетоводна къща “.
Днес пред министър Горанов възпитаници от гимназията направиха показно по какъв начин се работи с Модули „ Склад Про “, „ ТРЗ и Личен състав Про “ и модул „ Делта Про “. Финансовият министър не пропусна да ги препита и да им обясни какви са стъпките, с цел да станеш сполучлив финансист.
„ Стопанските науки, изключително тези в стопанската отчетност, са в основата на всяко сполучливо бизнес начинание. И тези от вас, които още от ранна възраст получават уменията да търсят причина и разследване, актив и пасив, доход и разход, баланс в живота си сред спорта и интелектуалното развиване, те ще бъдат сполучливи освен като жители, само че и като чиновници, икономически ръководители. Нека образованието ви в Търговската гимназия да е първи стадий от сполучливата Ви кариера на мениджъри, финансови управленци. Бъдете здрави, сполучливи и постоянно да Ви излиза сметката “, сподели в умозаключение министър Горанов.
Новите придобивки на гимназията освети отец Стелиян. На откриването участваха зам.-кметовете Йорданка Ананиева и Красимир Стойчев, шефът на РУО Виолета Илиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР