Бургас е шампион по евтини акумулатори. Масово от региона пътуват

...
Бургас е шампион по евтини акумулатори. Масово от региона пътуват
Коментари Харесай

Бургас е шампион по евтини акумулатори


Бургас е първенец по евтини батерии. Масово от района пътуват до втория по величина град на морето, с цел да се възползват от пониженията, сподели изследване на „ Телеграф “.
В момента компаниите се надпреварват с промоции. Най-големи са отстъпките при връщане на остарелия батерия на място и пазаруването на нов. Тогава цената пада с 20 лева. Намаления има и в останалите градове в страната, само че в Бургас офертите са най-апетитни. За съпоставяне нормално в София може да се спестят към 14 лева от постоянната цена при връщане на изхабената батерия, а в Пловдив – 12 лева Някои компании вършат понижение съгласно тежестта на върнатия батерия. Обикновено цената е 80 стотинки за кг. Други понижават от постоянната стойност, без да е належащо да се връща остарелият.
Отстъпките варират сред 10 и 30 на 100
и множеството важат до привършване на количествата. На промоция се оферират и зарядни за батерии. В момента множеството са с към 30 % по-евтино от постоянната цена.

Търсенето на нов батерия през първите работни дни на 2024 година е засилено. Имаме напор на клиенти и поради огромната конкуренция вършим понижения, разясниха търговци. Те прецизираха, че когато паднат температурите, което се чака идната седмица, доста батерии към края на експлоатационния си интервал би трябвало да се подменят с нови.

Затова хората се ориентират към това занапред. „ За да установите какъв брой още му остава на акумулатора, би трябвало да се направи замерване с мултицет, само че когато колата работи и множеството потребители са включени – радио, парно, климатик, светлини, акцентираха от автосервиз в София.

И допълниха, че
нужна е предварителна защита, с цел да не закъсате с колата внезапно.
По-добре си купете нов батерия занапред и се подсигурете, поучават монтьори. По думите им всеобщо, когато термометрите паднат под нулата, има позвънявания от техни клиенти, че колата не може да възпламени. Оказва се, че проблем е точно акумулаторът, който би трябвало да се подмени. В момента в столицата има алтернатива да дойдат и да го сменят на място. Услугата върви 39 лева за доставка и промяна на адрес в границите на 60 минути.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР