Бургас. Двама младши прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура

...
Бургас. Двама младши прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура
Коментари Харесай

Двама младши прокурори встъпиха в длъжност в Районна прокуратура - Бургас

Бургас. Двама младши прокурори встъпиха в служба в Районна прокуратура - Бургас. Това оповестиха от прокуратурата . Вероника Николова и Николай Илиев завоюваха конкурс и бяха назначени от Висшия правосъден съвет.

Вероника Николова е приключила юридическото си обучение в град София. В интервала от 2017 година до края на 2020 година е работила като проверяващ служител на реда в ОД на МВР-Бургас. Николай Илиев е приключил юридическото си обучение в град Бургас. Натрупал е опит в органите на правосъдната власт, работейки близо 4 години като прокурорски асистент в Окръжна прокуратура-Бургас.
Вероника Николова и Николай Илиев подписаха акта си за встъпване пред прокурор Иван Кирков-административен началник на Районна прокуратура-Бургас, след което се заклеха тържествено пред целия колектив на прокуратурата.

Освен това, двама младши следователи встъпиха в служба в Окръжния следствен отдел на Окръжна прокуратура - Бургас. Теодора Багрева и Теодора Алексиева завоюваха конкурс и бяха назначени от Висш съдебен съвет.

Двете дами са приключили юридическото си обучение в град Бургас. Те сполучливо приключиха образованието си в Националния институт по правораздаване. Теодора Багрева и Теодора Алексиева подписаха акта си за встъпване пред прокурор Петя Кралева-заместник-административен началник на Окръжна прокуратура-Бургас, която пожела триумф в работата на новите сътрудници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР