Бургас бе отличен за най-добър град за живеене в България.

...
Бургас бе отличен за най-добър град за живеене в България.
Коментари Харесай

Бургас - обявен за най-добър град за живеене в България

Бургас бе отличен за най-хубав град за живеене в България.

За 11-та поредна година Дарик попита кой е най-хубавият град за живеене и съпостави всички 27 регионални центъра по редица критерии, оповестява Dariknews.bg.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯ СНИМКИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ГРАДОВЕ ЗА ЖИВЕЕНЕ В СВЕТА

Това е годишното проучване, което цели да разбере къде актуалните българи се усещат най-добре и кой град предлага добър и перспективен метод на живот.

София е най-лошият град за живеене в Европейски Съюз

София е четвъртият най-опасен град в Европа

„ Стимулира конкуренцията, кметовете, администрациите се пробват да бъдат все по-добри. Тази конкуренция води до по-добри резултати това е потвърден факт. Интригата, стремежът да си по-добър вади най-хубавото и от политическите ръководители и от администрацията “, разяснява вицепремиерът Томислав Дончев, който връчи премията.

Показателно е, че това е четвърта премия за Бургас в категорията най-хубав град за живеене в България.

„ Аз по тази причина си разреших и да кажа, че в някаква степен Бургас прави кариера в това съревнование. Една кариера, която е колкото обвързвана с гласност и създаване на имидж на града, толкоз и обвързвана с метода и упоритостите, които си слагаме ние и като локална власт и като град като цяло “, разяснява зам.-кметът Руска Бояджиева.

Сред отличените още са и градове като Смолян - Град на знанието, Пловдив - Град на финансовата резистентност, София - Евро град, Сливен - Зелен град и други



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР