Бургас. АБВ-Младежи учредиха младежка организация в село Снягово, община Руен

...
Бургас. АБВ-Младежи учредиха младежка организация в село Снягово, община Руен
Коментари Харесай

Бургас: На среща на ръководството на АБВ с граждани на община Руен бе учредена младежка организация

Бургас. АБВ-Младежи учредиха младежка организация в село Снягово, община Руен с повече от 20 младежи. На учредяването участваха ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, водачите на общинската организация на АБВ в Руен Мехмет Мустафа, на регионалната организация на АБВ в Бургас Антон Коджабашев и на АБВ-Младежи Бургас Марин Банев. Това оповестиха от пресцентъра на партията .
На срещата бяха коментирани тематиките за демографската злополука и емиграцията на младежите, апатията към политиката, подбудена от порочния модел на правене на политика и модела от скандал в скандал.
Лидерът на младежката организация Пламена Заячка срещна младежите с целите на АБВ-Младежи и акцията " Оставам в България ", както и с обичайния футболен шампионат " Спортът сплотява ", който младежите провеждат всяка година.
Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков показа на жителите детайлности по ценообразуването на ел. сила и ограниченията, които партията ще предприеме в Европейския парламент за анулиране ва договорите за Марица 1 и 3. Той разгласи, че ще работи за директна доставка на съветски газ, за избягването на заплащането на директни такси на трета страна. Петков уточни пропуснатите изгоди в милиарди, резултат от неизграждането на Син поток и Южен поток и удара върху цената, след преждевременното модернизиране на блокове 3 и 4 блок на АЕЦ „ Козлудуй “, както и от 10-годишното закъснение на построяването на АЕЦ " Белене ". Петков, подчертава и върху ненужното хабене на 2 милиарда лв. за закупуването на самолети, които нямат цех, който да ги създаде и окачестви този акт, като опасност за националната сигурност на България. Той онагледи това с образеца Боинг 737 Макс, който с множеството си произшествия мазета стотици хора и беше неразрешен за полети в целия свят.
Антон Коджабашев акцентира положителната работа на АБВ в Руен и изрази задоволство, че партията е помогнала за завършването на джамията в село Снягово.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР