Бунтовниците хуси обещаха ескалация“ в отговор на ударите на САЩ

...
Бунтовниците хуси обещаха ескалация“ в отговор на ударите на САЩ
Коментари Харесай

Хусите обещават „ескалация“, след като САЩ и Обединеното кралство предприеха още удари в Йемен

Бунтовниците хуси дадоха обещание „ ескалация “ в отговор на ударите на Съединени американски щати и Обединеното кралство, стартирани в Йемен в неделя.

Говорител на подкрепяната от Иран формация даде обещание да продължи акцията си за спиране на районната търговия " без значение от жертвите, които ни коства ". Съединени американски щати и Обединеното кралство започнаха поредност от офанзиви против цели на хусите в Йемен този уикенд в отговор на смъртоносна офанзива с дрон против американска база в Йордания предходната седмица.

„ Бомбардирането на американо-британската коалиция против редица Йеменските провинции няма да трансформират позицията си и ние удостоверяваме, че нашите военни интервенции против Израел ще продължат, до момента в който закононарушенията на геноцид в Газа не бъдат прекъснати и обсадата на нейните поданици бъде вдигната, без значение от жертвите, които ни коства това “, представителят на хутите Мохамед ал - Бухаити написа в X, платформата, известна преди като Twitter.

„ Нашата война е морална и в случай че не се бяхме н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР