Бунтът на основателя на частната руска армия Вагнер е началото

...
Бунтът на основателя на частната руска армия Вагнер е началото
Коментари Харесай

Бивш посланик на САЩ в Русия: Бунтът на Вагнер е началото на края на властта на Владимир Путин

" Бунтът на създателя на частната съветска войска " Вагнер " е началото на края на властта на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", съобщи Скайнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10989

Бившият дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол, съобщи че походът на " Вагнер " към Москва е нанесъл огромни вреди върху режима в Кремъл.

" В кратковременен проект Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ще оцелее ", сподели дипломатът.

" В дълготраен аспект обаче сегашният съветски президент ще падне от власт ", продължи Макфол.

" Действията на " Вагнер " от 23-24 юни нанесоха огромен удар по имиджа на Путин като несломим водач. Руският държавен глава доста мъчно ще се възвърне от това тежко морално проваляне, " разяснява още той.

По думите на Макфол: В Кремъл евентуално към този момент са разбрали, че краят на властта на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е близко и несъмнено към този момент са почнали да кроят някакви проекти.

Макфол се спря и върху ориста на Пригожин. " Здравето и животът му са обезпечени. Не имам вяра Путин да прибегне към неговото физическо ликвидиране. Стопанинът на Кремъл очевидно е осъзнал, че вероятно очистване на основателя на " Вагнер " ще го трансформира в страдалец ", сподели още някогашният дипломат на Вашингтон в Москва.

Дипломатът добави: Бойците от " Вагнер " към момента са въоръжени и рискови. Това също е фактор, който възпира Москва да предприеме каквито и да е било дейности във връзка с Пригожин.

Майкъл Макфол е роден през 1963 година и има дипломи по специалностите " Международни връзки " и " Славянски езици ". Той бе измежду съветниците на Борис Елцин по време на изборите за президент на Русия през 1996 година Тогава Елцин завоюва втои мандат.

Макфол също бе външнополитически консултант на Барак Обама по въпросите на Русия (2009 – 2011 г.), а от 10 февруари 2012 до 26 февруари 2014 година бе дипломат на Съединени американски щати в Москва. След отпътуването си от Русия Макфол се отдаде на преподавателска активност, сподели информация на екипа на. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР