Бум на българи ще има за Гергьовден на Бяло море.

...
Бум на българи ще има за Гергьовден на Бяло море.
Коментари Харесай

Нашенци налазиха Гърция, ето колко струва нощувката

Бум на българи ще има за Гергьовден на Бяло море. Още от април започнаха почивките на нашенците в Гърция. С всяка минала година ползата на български туристи за отмора на Бяло море в южната ни съседка се покачва.

Това настояват притежатели на туристически организации в Благоевград, написа kmeta.bg. „ Постоянно имаме посетители в нашите бази, само че за Гергьовден са най-вече. Хотелът на в Аспровалта е цялостен на 100%, добра е заетостта и на останалите ни бази. С ниски цени – 4 нощувки за 65 лв. и 5 нощувки за 85 лв., удължаваме сезона с два месеца – април и май. Месец юни е цялостен, с цялостна мощ вървят резервациите за юли и август, когато цените са по-високи, тъй като е сезон пик ”, сподели Васил Ангелов, притежател на благоевградската туристическа организация.

На гостите се предлага и храна на блок маса – 5 лв. е закуската, а по 10 лв. костват обядът и вечерята. Сред туристите има освен поданици на Югозападна България, доста са столичаните, идват от Пловдив и даже от Варна.

В хотелските бази има основани условия за готвене и нашенците постоянно се възползват от това, с цел да не харчат пари за ядене в заведенията. Все повече са тези, които желаят повече нощувки – остават за по 10 и 15 дни, че и по 20 дни. Предпочитат да отдъхват на Бяло море, тъй като е чисто и умерено. В курортните селища Аспровалта, Неа Врасна и Ставрос българските туристи към този момент отстъпват по брой единствено на сърбите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР