BULPROS добавя към своята група интегратора на решенията за SAP

...
BULPROS добавя към своята група интегратора на решенията за SAP
Коментари Харесай

BULPROS купи SAP интегратора BEAM

BULPROS прибавя към своята група интегратора на решенията за SAP бизнес ръководство BEAM, оповестиха от софтуерната компания. С тази договорка тя се разраства, като покачва техническите си знания в региона на консултирането, внедряването и поддръжката на SAP системи.

Основаната през 2014 година Beam, е напълно българска компания, профилирана в съвещания, внедряване и поддръжка на SAP решения с акцент върху автомобилния, индустриалния и финансовия бранш. Beam оказва помощ на дребни и междинни компании да подобрят своите бизнес процеси и да претърпят цялостна цифрова промяна.

Досега двете компании са работили дружно по планове във финансовия бранш и тяхното обединение е естествено развиване на тяхното партньорство. Подобряването на екипа на BULPROS с спомагателни SAP пълномощия е от стратегическо значение за компанията, защото добавя портфолиото от оферти за цифрови решения за корпоративни клиенти на главните пазари на компанията. В момента BULPROS работи в международен мащаб и има повече от 1300 чиновници, работещи в 20 офиса, ситуирани в Европа и Северна Америка.

BULPROS е открил сполучливи връзки с клиенти и сътрудници с Fortune 500 IT компании като Cisco, Microsoft, IBM, Unisys, VMware, Siemens, T-Systems, SAP, Hortonworks, Oracle, Red Hat и други BULPROS е съосновател на българската компания Асоциация за нововъведения, бизнес достижения, услуги и технологии (AIBEST) и член на Американската комерсиална камара и Германската аутсорсинг асоциация.

Beam е шестата компания, която стана част от групата BULPROS от основаването й през 2010 година. След като доста се разшири през последните години посредством придобиването на няколко български и интернационалните компании, растежът на компанията продължава.

"Радваме се да приветстваме Beam в фамилията на BULPROS. Още от основаването на компанията точно стремежът ни за развиване и рационализиране ни стимулира да станем една от най-бързо разрастващите се ИТ компании ", отбелязва Ивайло Славов, изпълнителен шеф на BULPROS. Сега, дружно с екипа на Beam, ще могат да се усилят механически пълномощия в SAP решенията и ще се разшири портфолиото с още по-широк набор от услуги. Акцентът е върху цялостната цифровизация на бизнеса и подобряването на потребителския опит посредством създаване на интелигентни и новаторски софтуерни решения.

С тади договорка Beam се причислява към BULPROS - компанията с извънредно висока известност в бранша на осведомителните технологии. Динамичното развиване на софтуерния бранш в България през последните години изисква друг метод към бързо изменящата се бизнес среда. "Сделката с BULPROS ни разрешава да преминем към идващия стадий от развиването на нашата компания и първите позитивни резултати са към този момент факт. Поради приликите в културата на фирмите, връзката сред екипите се случи извънредно бързо. Уверен съм, че съдействието ще докара до стабилно развиване и повече добавена стойност за нашите клиенти през идващите години ", разяснява Иван Кюркчиев, сътрудник в Beam.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР