Булките трябва да получат цялото внимание в сватбения си ден,

...
Булките трябва да получат цялото внимание в сватбения си ден,
Коментари Харесай

Бъдещата булка споделя снимка на годежен пръстен, но хората са заети с нейните нокти

Булките би трябвало да получат цялото внимание в сватбения си ден, само че една жена даже не съумя да мине по пътеката, преди да беше грубо тролирана онлайн.

Бъдещата младоженка показа фотоси на годежния си пръстен в обществените медии, откакто сътрудникът й зададе въпроса, и макар че очакваше хората да се радват за нея, тя беше ужасена, когато те вместо това стартира да прави негативни мнения. Но потребителите на обществените медии не бяха обезпокоени от действителните вести за годежа на дамата или от впечатляващия й диамантен пръстен, защото бяха заети с нещо напълно друго - ноктите й. За страдание, дамата беше тролирана за маникюра си, като един нечовечен консуматор на обществените медии сподели: " Изглежда, че нокътят бяга! "

Жената беше подложена на критика за израсналите си розови и златни акрилни бои, откакто изображенията бяха споделени в няколко оскърбителни групи във Фейсбук през 2019 година Друг човек сподели: „ Кръстосано издание [това] от That's It, I'm Nail Жалко, тъй като този пръсте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР