БулфотоВ какво състояние е бизнеса на Николай Василев? Проверка по

...
БулфотоВ какво състояние е бизнеса на Николай Василев? Проверка по
Коментари Харесай

Актуално: Бизнесът на експерта Николай Василев с 2 милиона дълг и 633 хиляди лева загуба за 2019 година

Булфото

В какво положение е бизнеса на Николай Василев? Проверка по този въпрос направи " ".

" Предложението за министър-председател на “Има подобен народ ”, а и всички наши оферти, са основани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа ". Това написа във Facebook водачът на " ИТН " Слави Трифонов след изумлението, което провокира с номинацията на Николай Василев за министър председател.

В качеството си на специалист в бизнеса, Николай Василев е член на борда на шефовете на „ Експат Капитал ” АД и представител на сдружението дружно с Никола Янков. Съгласно информация в Търговския указател, „ Експат Капитал ” АД се занимава с придобиване, ръководство, оценка и продажба на участия в български и задгранични дружества; придобиване, ръководство и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, подчинение на лицензии за потребление на патенти на сдружения, в които холдинговото сдружение участва; финансиране на сдружения, в които холдинговото сдружение участва; обслужване на сдружения със специфична капиталова цел и на други предприятия за групово инвестиране; съвещания на сдружения по отношение на финансовата конструкция, промишлената тактика и свързани с това въпроси, както и съвещания и услуги, свързани със сливания и покупки на предприятия; капиталови проучвания и финансови анализи; комерсиално посланичество и ходатайство. Простичко казано, главната активност е консултантска и мениджърска.

В последния забележим в Търговския указател годишен финансов доклад (ГФО) на " Експат Капитал " АД, който е за 2019 година, буквално написа следното: През отчетния интервал сдружението образува финансов резултат загуба в размер на 633 000 лв.. Не са начислени налози върху облага, защото сдружението не е осъществило данъчна облага. Общата стойност на отговорностите на сдружението е 1 946 000 лв., а насъбраната загуба към 31.12.2019 година е 897 000 лв..

Във финансовия доклад за 2018 година написа следното: През отчетния интервал сдружението образува финансов резултат загуба в размер 295 000 лв.. Не са начислени налози върху облага, защото сдружението не е осъществило данъчна облага.

Всъщност насъбраната загуба до този миг, освен за настоящата финансова година, е 261 000 лв.. Във финансовия доклад за 2017 година към този момент написа, че сдружението образува финансов резултат облага в размер на 306 000 лв. – за настоящата година.

Има обаче насъбрана загуба до този миг от съществуването си от 51 000 лв.. Справка в доклада за 2010 година сочи, че тогава насъбраната загуба е 454 000 лв.! Първият подаден доклад на сдружението е за 2007 година.

Тогава, в графата за настоящата година са вписани 125 000 лв. загуба, само че има данни и за миналата година – 12 000 лв. загуба. Николай Василев обаче е вписан като представител на " Експат Капитал " АД на 18.09.2009 година.

Отчетът за финансовата 2009 година демонстрира чиста загуба след налози от 73 000 лв., откакто за миналата година в същата рубрика е посочена загуба от 193 000 лв..
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР