БулфотоЦвета Караянчева от ГЕРБ се ядоса на Тошко Йорданов, който

...
БулфотоЦвета Караянчева от ГЕРБ се ядоса на Тошко Йорданов, който
Коментари Харесай

Караянчева се ядоса на Тошко: Пишман политик. ДПС ви бутаха в Кърджали

Булфото

Цвета Караянчева от ГЕРБ се ядоса на Тошко Йорданов, който през днешния ден по рано упрекна от трибуната на Народното събрание Българска социалистическа партия пробва избави НСО да  " продължава да варди всевъзможни хора като Цвета Караянчева и Бойко Борисов ".

" Има такива едни пишман политици, дето при цялата им гръмка акция с концерти, Гъмзи, бурна медийна поддръжка и мълчешком бутане от Движение за права и свободи /твърди се/, ги бихме в Кърджали с над 2000 гласа. ", написа тя във Facebook.

" Добутаха до мандат от 9 МИР по стичане на събитията и в този момент се фукат какви са герои и разясняват скромната ми персона. При това от парламентарната естрада, дори не от дивана. Защото той, Народното събрание, има цялото време на света и други задания сега не стоят, нали? Малко обстоятелства, господа сценаристи. От 65 законопроекта, импортирани в Народно събрание, няма ни един минал през залата. Занимавате се с чуване на министри, с цел да цялостните време. Правите анкетни комисии, с цел да имитирате активност. Близо месец след разкриване на 46 Народно събрание се спазарихте за комисиите, и то тъй че демокрацията, разбирана по вашенски, Има Такъв Народ с 65 депутата имат 7 ръководителя, а ГЕРБ с 63 имат 4. /Тук нещо за това какво е поискал суверена да кажете?/

След 17 съвещания действително няма нито един закон, оповестен в Държавен вестник. До там стигнахте в цялостната си некомпетентност, че персоналните нападки останаха единствения ви смокинов лист. Вижте си разпасаната команда и насипното положение на цялата ви парламентарна група, вместо да употребявате трибуната на Народното събрание и времето на Народното събрание, с цел да дюдюкате по хора, които даже не са депутати сега. "



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР