БулфотоИзненадващо Слави Трифонов обяви, че подкрепя президента Радев за трети

...
БулфотоИзненадващо Слави Трифонов обяви, че подкрепя президента Радев за трети
Коментари Харесай

Кирил Петков: ИТН виждат рейтинга на президента и казват: Ами ние сме с него

Булфото

Изненадващо Слави Трифонов разгласи, че поддържа президента Радев за трети мандат. 

Изненадваща е оповестената подкрепа на фона на фронталната атака срещу служебните му министри, обявявайки Асен Василев за апаш на интелектуална благосъстоятелност.

Коментар по тематиката направи и Кирил Петков, за който се счита, че е един от най-одобряваните участници в политиката сега в България. 

" ИТН " видяха, че не може да се образува държавно управление и единственото, което могат да създадат сега, е да се отдръпват. Подкрепата им за президента е нещо хубаво, тъй като той несъмнено заслужава. От друга страна те евентуално се готвят за предизборна акция - виждат рейтинга на президента и споделят: " Ами ние сме с него ", разяснява служебният министър на стопанската система Кирил Петков пред Дойче веле.

Заради идните още два мандата, които Радев би трябвало да връчи, служебното държавно управление има още няколко седмици, с цел да свърши още от заплануваната работа.

" Но, да, ние желаеме под някаква форма да продължим да бъдем най-малкото коректив на това, което се случва. Имаме силата да продължаваме да бъдем част от смяната. Как това ще се случи - не ни е изключително значимо като конструкция. Важното е като краен резултат ние да успеем да бъдем част от него ", съобщи Кирил Петков.

Той се надява да продължи да работи с част от своите сътрудници от служебното държавно управление.

" Лично аз като " аз " на никое място няма да отида. Защото разбрах едно: в случай че нещо се прави, би трябвало да се прави отборно. Най-малкото в един по-тесен кръг от хора, които към този момент сме били част от смяната. С този кръг хора ние бихме работили в синхрон: аз и Асен Василев, Ники Денков... Ето най-малкото трима души, които работят в синхрон и отборно ", акцентира служебният министър.

И добави, че парадоксите, с които служебното държавно управление се сблъсква не престават.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР