БулфотоИма такъв народ отказа поканата на Бойко Борисов за дебат.Американците

...
БулфотоИма такъв народ отказа поканата на Бойко Борисов за дебат.Американците
Коментари Харесай

Тошко за поканата на Бойко: Американците с терористи не преговарят. Ние също

Булфото

" ИТН " отхвърли поканата на Бойко Борисов за спор.

„ Американците с терористи не договарят. Ние също. “ Така зам.-председателят на Политическа партия „ ИТН “ Тошко Йорданов отговори на въпрос „ Сега “ дали биха взели участие в избирателен спор с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. В понеделник вечер експремиерът „ хвърли ръкавицата “ към съперниците си и предложи организирането на дебат с водачите на водещите политически обединения, съобщи Фрог нюз.

До момента Борисов не участваше в диспути, като предпочиташе монолозите с включвания онлайн във „ Facebook “. Ревизията на позицията му идва по-малко от две седмици преди предварителните избори на 11 юли, за които социолозите предвиждат победа на партията на Трифонов, а ГЕРБ да остане втора мощ. 

За разлика от „ ИТН “, от „ Демократична България “ са подготвени на избирателен спор с Борисов.

„ От спор не бягаме, само че би трябвало да забележим по какъв начин ще бъде проведен, с цел да не стане говорилня “, разяснява пред „ Сега “ съпредседателят на дясното обединяване Христо Иванов. В същото време той се усъмни в желанието на Борисов и че няма да го ревизира.

„ Имаме какво да споделим, само че поради обстоятелството, че поканихме Томислав Дончев на открита полемика за електронното ръководство, а той към този момент 10-ина дни се крие, надали и ще се случи и лидерски спор “, добави Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР