Булфото и България он ерТази статия не е препоръка за

...
Булфото и България он ерТази статия не е препоръка за
Коментари Харесай

Изкупиха напълно от аптеките евтино лекарство срещу вируса

Булфото и България он ер

Тази публикация не е рекомендация за самолечение!

Ефикасно и на ниска цена лекарство, което се счита, че е ефикасно против вируса, изчезна от аптечните мрежи, съобщи България он ер. Как работи бромхексинът и за какво го няма?

Голмайстор измежду медикаментите против вируса - по този начин дефинира бромхексина биохимикът Ваньо Митев. При неговия банкет се следи леко протичане на ковид, а при демонстрация на първи симптоми  - болните да стартират да го одобряват инхалаторно, изясни още ученият.

" Бромхексинът пречи на вируса да влезе вътре в клетката. Колхицинът е едно пренасочено лекарство, то се дава за подагра, само че има необикновен резултат върху редица възпалителни процеси. Комбинацията от двете медикаменти - инхалаторното приложение на бромхексин и колхецин за мен прави чудеса ", осведоми Митев.

Независимо дали хората са имунизирани или не, профилактично може да се взема бромхексин или амброксол сироп, с цел да се приготви организмът за възможна среща с вируса, предлага учен Митев.

Бромхексинът е с българско произвеждане и е доста по-евтин от медикаментите на огромните фармацевтични компании, прибавя още той.

" Когато приказваме, че може да се реализира резултат с нещо, което е доста на ниска цена, което е налично и може да се употребява от всички хора. Имам възприятието, че не се възприема добре от някои среди, за които лечението е бизнес ", посочи биохимикът.

Преди ковид този медикамент съвсем не се е търсил. Оказва се обаче, че в този момент в аптеките бромхексинът към този момент е изкупен.

" Към настоящия миг количествата, които са индустриално от 2 разнообразни компании, са изчерпани. Това съответно вещество го няма, само че негови заместители на пазара има колкото желаете ", каза ръководителят на националната аптечна камара Антон Вълев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР