Булфото, архив45-тото НС направи нещо много важно. Ако приемем, че

...
Булфото, архив45-тото НС направи нещо много важно. Ако приемем, че
Коментари Харесай

Стела Николова: Властта бе обсебена от един комплексиран човек, който си я бе занесъл у дома в Банкя

Булфото, списък

„ 45-тото Народно събрание направи нещо доста значимо. Ако приемем, че властта е една чудотворна икона, която би трябвало да е в храма на държавността - Народно събрание, а тя бе захласната от един комплексиран човек, който си я бе занесъл вкъщи в Банкя, с цел да пази единствено него, то 45-тият Парламент върна чудотворната икона разполагаем на миряните “, каза в изявление за " Факти " адв. Стела Николова, депутат в 45-тото Народно заседание от „ Демократична България “.

„ Чрез състава на служебното държавно управление президентът се опита да покаже на всички политически сили, без ГЕРБ, че е нужно обединяване, с цел да има консенсус по въпроса идващото Народно заседание да излъчи кабинет. Друг е въпросът обаче до каква степен и какъв компромис могат да създадат политическите сили по тази тематика и, несъмнено, какво ще е разпределението на мандатите в идващото Народно събрание “, уточни тя.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР