БулфоноПриятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля.. Не ми

...
БулфоноПриятели, благодаря ви за загрижеността, но ви моля.. Не ми
Коментари Харесай

Почина д-р Нина Найденова, бившата жена на Ангел Найденов

Булфоно

" Приятели, благодаря ви за загрижеността, само че ви апелирам.. Не ми пишете, не мога да приказвам, нито да пиша. На болнично лекуване съм с тежък Ковид. Всичко това ме изтощава доста. Не ми е добре. На непрекъснат приток на О2 съм на оптимални литри. Разчитам да ме разберете. МОЛЕТЕ съдебна експертиза ЗА МЕН, Само от това нуждая се ".

Това е последния пост на д-р Нина Найденова на 20 ноември. 

Медицинското съсловие е в печал след загубата на доктор Нина Найденова, първата брачна половинка на Ангел Найденов. Уважаваната лекарка повече от месец бе на апаратно дишане в болница поради срещата си с подлата болест. На 20 ноември тя прикани в обществената мрежа фейсбук всички нейни близки, другари и познати да се молят за нея, защото положението ѝ не било положително. На 9 декември обаче докторката издъхнала, написа вестник Ретро.

Това бе втора среща за нея с вируса в границите на една година. През пролетта тя още веднъж бе болна, само че прекара относително леко вируса, след който се възвърне и се върна на работа, с цел да се грижи за пациентите си.

След новината за нейната кончина фейсбук профилът ѝ бе залят със стотици жалейки. Бившият ѝ мъж Ангел Найденов също пусна такава – фотография на свещ на черен декор.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР