Бул. Приморски" трябва да бъде завършен през април, а през

...
Бул. Приморски" трябва да бъде завършен през април, а през
Коментари Харесай

Отварят забранени улици, за да облекчат трафика, натоварен заради ремонтите

Бул. " Приморски " би трябвало да бъде приключен през април, а през есента ще стартират ремонтите на " Народни будители ", " Осми крайморски полк ", " Анна Феликсова " и " Бенковски ". Това разяснява за Дарик кмета на Варна Иван Портних. 

Експертна група мисли разновидности за облекчение на натоварения поради ремонтите трафик. Сред разновидностите са отваряне на неразрешени за придвижване улици, стартиране на придвижването в двете направления в някои еднопосочни, нови светофари по натоварени кръстовища, както и смяна на времетраенето на зеления сигнал на други.

Реалистичният период за завършването на стадион " Варна " е краят на 2019 година, счита Иван Портних. Там към този момент са построени подземните паркинги и се работи по строителството на трибуните. 

За вековния празник на " Спартак " през лятото би трябвало да е подготвена новата естрада на клубния стадион. Нейното планиране към този момент е почнало.

" Радвам се, че има консолидация в " Спартак ". Постоянна та промяна на управленията през последните години водеше до опълчване на разнообразни групи почитатели и ветерани. Когато общността реализира единение, решенията за базите и парцелите не закъсняха ", разяснява Портних.

Кметът се надява първият рок фест през лятото на Морска гара да се трансформира в традиция и да притегли почитатели на твърдата музика от цялата страна и чужбина. Преди него за втора година ще има и концерт на МТВ.

До пешеходната зона на Морска гара ще може да се стига и през още един вход, който ще бъде самостоятелен против постройката на Морска администрация. В региона ще бъдат увеличени и местата за паркиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР