Буквално преди минути BMW представи новия най-луксозен модел в своята

...
Буквално преди минути BMW представи новия най-луксозен модел в своята
Коментари Харесай

Представиха най-новото и най-луксозно BMW

Буквално преди минути BMW показа новия най-луксозен модел в своята гама – 7 Series. Лимузината, чието първо потомство е на пазара от 1977 година към този момент е по-голяма, по-луксозна и на ток. Точно по този начин, за първи път в историята на марката, флагманският модел на BMW към този момент се предлага с електрическо задвижване и носи моделния показател i7. През последните месеци BMW сподели стадиите на разработка на колата, а в този момент към този момент я виждаме и в цялостната ѝ светлина.
`Представиха

Лимузината черпи ентусиазъм от последния дизайнерски език на марката с разграничени на две елементи предни светлини, сходни на тези при Х7 и още по-големи „ бъбреци “, чиято употреба е противоречива при електрическия модел. В взаимозависимост от равнището на съоръжение получавате друга предна ризница.
`Представиха

Моделът е пораснал на дължина и към този момент е дълъг тъкмо 5.4 метра с 3.2 метра междуосие. Това се е отразило на пространството в задната част на салона, както и на размера на багажника. Впечатление прави издължената предница и относително късата задна част. Дръжките на вратите са сходни на тези при iX за по-добра аеродинамика.
`Представиха

Задната част се е сдобила с тънки LED светлини, които за разлика от тези при предходното потомство на модела към този момент не са свързани. Номерът е преместен в задната ризница, а към него виждаме дифузьор, който още веднъж е друг при другите равнища на съоръжение.
`Представиха

Интериорът, обаче е мястото, където всички желаят да бъдат и по-конкретно на втория ред седалки. Там най-голямата оригиналност е 31-инчовия 8К екран за който към този момент ви разказахме. Както към този момент споменахме, мястото за пасажерите е увеличено, а преносими и накланящи се седалки оферират масаж, обдухване и подгрев, до момента в който гледате филм или видео на огромния екран над главите ви. Всяка от задните порти получава 5.5-инчов екран, който командва разнообразни функционалности на колата, в това число навигационната система, позвънявания и други.
`Представиха

Връщайки се на шофьорското място, там усещане прави новата iDrive 8 система на BMW с 5G съгласуваност и наличен Apple CarPlay и Android Auto. Превключвателят за скоростите е преместен до контролите на инфотеймънт системата, дружно с други настройки на колата.
`Представиха

Нещо което също не сме виждали е по този начин нареченият Interaction Bar, който съставлява дълга лента реагираща на допиране, която обезпечава амбиентното осветяване на колата, а също по този начин дава тъч контроли за разнообразни функционалности като климатичната система и други.
`Представиха

Най-интересното е при задвижването, където клиентите ще имат избор сред електрическата версия i7 и общоприетата 7 Series с бензинов мотор. Започвайки с модела на ток, той комбинира два електромотора със систематична мощ от 536 конски сили и оптимален въртящ миг от 744 нютон метра. Той разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 4.5 секунди. Батерията е с потенциал от 101.7кВч и пробег от към 625 километра съгласно WLTP стандарта. Зареждането поддържа мощ до 195кВ, което значи, че в границите на 10 минути може да заредите задоволително сила за към 130 километра.
`Представиха

От BMW споделят, че са подобрили всички системи на колата спрямо тези при i4 и iX, а рекуперацията към този момент взима под внимание трафика, дребните спускания и даже кръстовищата. Поръчките за този модел ще бъдат отворени още през днешния ден, а първите доставки се чакат в края на тази година.
`Представиха

Връщайки се още веднъж на бензиновата 7 Series, там опцията за мотор се свежда до 3.0-литров бензинов мотор с 380 конски сили и оптимален въртящ миг от 540 нютон метра и 4.4-литров осмак с 543 конски сили и 750 нютон метра. Към момента наличността на тези мотори е доказана за Съединени американски щати, само че не е изключено те да претърпят някои промени до момента в който стигнат до Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР