Буквално е смял носа на младеж отг морския град ,

...
Буквално е смял носа на младеж отг морския град ,
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник пребил млад мъж пред дискотека в Созопол, получи още едно обвинение

Буквално е смял носа на юноша отг морския град

, синът на досегашния зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов , е получил през вчерашния ден още едно обвиняване, научи Флагман.бг.

Той е притеглен като обвинен по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс - за нанасяне на междинна телесна щета на млад мъж в.

Инцидентът е от 31 август 2021 година, само че за него излиза наяве едвам в този момент. Според обвинителния акт, с който Флагман.бг разполага, Васил Михайлов посетил хитовото заведение " Мистери ". Около среднощ на алеята пред нощния клуб той нападнал друга компания - на няколко локални момчета. 

19-годишният перничанин нокаутирал Петър П. от Созопол, причинянайки му " дисторция на носа и тотална реорганизация ". Т.е. - безусловно му е помлял носа. Младежът дълго време се възстановявал, направени са му няколко интервенции. Грозят го до 6 години затвор.

Обвинителният акт е импортиран в Районния съд на, чака се насрочване на първото съвещание.

Срещу Васил Михайлов до този миг има 8 висящи каузи за нанасянето на разнообразни телесни повреди . Очертава се дълго време да прекара в пандиза.

Междувременно през вчерашния ден, той изиска по-лека мярка за неотклонение от Софийския областен съд, само че това му бе отказано.

По време на делото стана ясно, че 19-годишният прокурорски наследник продължава с проблематичното държание зад решетките. Той не един път е влизал във физическа разпра с други лица в ареста. Поради тази причина и обстоятелството, че обвиненият е изрисувал стените на килията си с нацистки знаци, той е бил изместен от Централния софийски затвор в Бобов дол.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР