Буквално бях на минути от смъртта! Физическото ми оцеляване зависеше

...
Буквално бях на минути от смъртта! Физическото ми оцеляване зависеше
Коментари Харесай

Стресиращо признание! Ути Бъчваров: Бях на минути от смъртта...

„ Буквално бях на минути от гибелта! Физическото ми оцеляване зависеше от значими решения за доста малко време. Но Слава Богу, към този момент съм добре. " Това изповяда пред „ България Днес “ готвачът Ути Бъчваров.

По време на лов на риба кулинарят бил жилнат от оса. Насекомото е в чашата със студена бира на Ути, а той въобще не я забелязваq до момента в който отпива. Осата ужилила готвача по устата и той за секунди развива алергична реакция. Лицето на Ути се подува, а дишането му става доста мъчно. За благополучие, приятелите, които са на излета се намесват неотложно.



„ Благодаря на всички забъркани в моето оцеляване! Благодаря, че съумяха да намерят бързо доктор, който да ми сложи инжекция. Благодаря на ориста, че се погрижи за мен “, споделя Ути Бъчваров и съвета всички хора, които обичат да прекарват време измежду природата наложително да носят аптечка в колите и раниците си.

„ Никога не се знае какво неприятно ще те сполети. Трябва да сме деликатни с осите, изключително през есента, тъй като стават алчни и кръвожадни “,  каза още готвачът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР