Буфон: Щях да се откажа през лятото, ако не се

...
Буфон: Щях да се откажа през лятото, ако не се
Коментари Харесай

Буфон: Щях да се откажа през лятото, ако не се бяха обадили от ПСЖ, Реал или Барселона

Буфон: Щях да се откажа през лятото, в случай че не се бяха обадили от ПСЖ, Реал или Барселона
Вратарят на френския ПСЖ Джанлуиджи Буфон показа в изявление за RMC, че е щял да спре с футбола, в случай че не е получил позвъняване от сегашния си клуб, Реал Мадрид или Барселона. Парижани закупиха 40-годишния някогашен пазач на Ювентус със свободен трансфер, като от началото на сезона той попада измежду титулярите на немския управител Томас Тухел.

,,Най-важното нещо в този момент е предизвикването, а не пристрастеността “, стартира Буфон.,,Бях решил да се откажа от футбола и единствено позвъняване от ПСЖ, Реал или Барселона щеше да ме разубеди. Бе единствено фантазия, полуда и ето, че се случи. Вече бях подготвен за живота след футбола. Обаждането пристигна през май и обмислих предлагането в продължение на две седмици. Реших, че мога да изиграя още сезон или два “, разкри италианският вратар.

,,ПСЖ ще бъде моят финален клуб. Искам да завърша кариерата си на най-високо равнище. Не се опасявам да спра, и сигурно няма да е проблем, в случай че не съм задоволително конкурентноспособен на терена “, приключи стражът.

Бившият италиански национал игра през втората част на дуела от шампионата за Купата на Франция против Орлеан, извоюван от първенците с 2:1, откакто Алфонс Ареола получи удар през първата част, и евентуално ще стартира като титуляр в мача против Нант в Лига 1 в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР