Будоар Бюти Студио е уютно и красиво място в центъра

...
Будоар Бюти Студио е уютно и красиво място в центъра
Коментари Харесай

Забравете за досадното обезкосмяване! КАЧЕСТВЕНА и БЕЗБОЛЕЗНЕНА лазерна епилация от БУДОАР БЮТИ СТУДИО

Будоар Бюти Студио е уютно и красиво място в центъра на град Варна, където може да ви заведе само любовта към себе си. Защото там ще бъдете специфични и обслужвани от екип с дълготраен опит и нюх към естетиката. Новооткритото студио предлага лазерна епилация, лифтинг, фризьорски услуги, маникюр и педикюр. Разнообразието от услуги, както и самостоятелния жанр на работа в Будоар Бюти Студио ще ви завладеят. 

 Качествената лазерна епилация, която се предлага в Будоар Бюти Студио е потвърдено ТРАЙНО решение за обезкосмяване.  Методът е безвреден, бърз, неусетен, удобен и с забележими резултати още от първата процедура. Лазерната епилация не води до пигментация на кожата, напровив прави я гладка и мека като коприна. Процедурите се правят от подготвен и сертифициран личен състав в Медицински лазерен център в Орлеан - Франция. 

 Желателно е да се създадат сред 4 и 6 процедури, в интервал от 6 до 8 седмици. Много е значимо кожата да не се излага на слънце или ултравиолетови лъчи към две седмици след намеса. Ползвайте слънцезащитен фактор 50+. 

 Лифтинга в Будоар Бюти Студио се прави с високо енергийно фокусиран ултразвуков инструмент срещу стареене  FQM01. Уредът оказва помощ за бързо навлизане на епидермиса и подтиква регенерацията на колаген. Чрез лифтинга вие ще елиминирате бръчките към очите и устните, ще подобрите еластичността, текстурата и блясъка на кожата си. Чрез процедурите и качествената козметика в  Будоар Бюти Студио ще отстранен 90 % от кожните ви проблеми. 

 Всеки уважаващ се човек желае да има самочувствие, да излъчва мощ и убеденост. А това се реализира с изключение на с качествата, а и когато имаш безукорен въшен тип. За това можете да се доверите напълно на експертите от Будоар Бюти Студио , тъй като с изключение на, процедури на лазерна епилация и лифтинг ви чакат професионален коафьор и маникюрист.   



За да имате здрава и красива коса, би трябвало да полагате съществени грижи с подобаващата козметика. В Будоар Бюти Студио ще ви оказват помощ в избора на подобаващия цвят при боядисване, ще ви оформят прическата по най-хубавия метод, за всекидневието ви или за значимо събитие.  L`OREAL  е козметиката, посредством която професионалните фризьори сътворятат чудеса в  Будоар Бюти Студио. 

 Ръцете са " визитната картичка " на всеки човек. Те могат да разкрият метода ви на живот, обществен статус, та даже и някои здравословни проблеми. 

 Ако желаете да имате здрави и красиви ръце, стъпала и нокти заповядайте на маникюр и педикюр в Будоар Бюти Студио , които са заложили на марката  CND

Това е вашето място!!! 

Посетете  Будоар Бюти Студио с цел да усетите спокойната конюнктура съчетана с висок професионализъм.    


Контакти:
http://www.boudoirbeautystudio.bg 

Варна, бул. ‘Цар Освободител’ 93

088 2 566 996 

 [email protected]

 Понеделник – Петък:
10:00 – 19:00 часа
Събота: 10:00 – 19:00 часа


https://www.facebook.com/Boudoir-Beauty-Studio-736646529852328/

https://www.instagram.com/boudoirbeautystudio/?hl=bg

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР