Будистки храм в централната част на Тайланд остана без монаси,

...
Будистки храм в централната част на Тайланд остана без монаси,
Коментари Харесай

Будистки храм в Тайван остана без монаси, всички станали наркомани

Будистки храм в централната част на Тайланд остана без монаси , откакто всички негови свещеници се провалиха на тестванията за опиати и бяха отлъчени, заяви локален чиновник.

В понеделник четирима монаси, в това число един свещеник на храм в региона Бунг Сам Фан в провинция Фечабун, са дали позитивни проби за метамфетамин , заяви за Агенция Франс Прес регионалният чиновник Бунлерт Тинтаптай.
 

— ABC News (@abcnews)
Монасите са изпратени в здравна клиника, с цел да се подложат на рехабилитация за приложимост на опиати, споделя служителят.

" Храмът към този момент е празен от монаси и жителите на околните села са обезпокоени, че не могат да се вършат никакви отслужвания “, сподели той.
Бунлерт съобщи, че в храма ще бъдат изпратени други монаси, с цел да могат селяните да извършват религиозните си отговорности.
 

— Jagran English (@JagranEnglish)

По данни на Службата на Организация на обединените нации по опиатите и престъпността, Тайланд е съществена директна страна за метамфетамин , който се внася от размирния щат Шан в Мианмар през Лаос. На улицата хапчетата се продават за по-малко от 20 бата (около 0,50 долара).

През последните години управляващите в цяла Югоизточна Азия са направили рекордни конфискации на метамфетамин.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР