Будимир Куйович лежи в общежитие от открит тип (Казичене) от

...
Будимир Куйович лежи в общежитие от открит тип (Казичене) от
Коментари Харесай

Официално обяснение: Куйович бил във ваканция, защото много работел

Будимир Куйович лежи в общежитие от открит вид (Казичене) от 2017 година, тъй като по този начин били решили специалисти – защото доста работел, 2500 дни. Това значи понижаване на присъдата с 3 години – а тя беше 16 години. Остава му да излежи още 2,5 години – при лек режим. Това стана ясно от пояснение на администрацията на пандизите, откакто нарокобосът беше заловен да кара най-спокойно по Автомагистрала " Тракия " с подправена португалска брошура.
Сега Куйович имал право на годишна отмора, отново тъй като работел доста – изработил над 200 дни. От 5-6 години няма дисциплинарни наказания, бил неведнъж награждаван поради трудовата си активност. А какво работи – хигиенист и поддържащ тревните площи пред общежитието.
Куйович е подписал инструктаж какво може и какво не може да прави по време на почивката си, увериха пред Нова телевизия от администрацията. Освен това било " парадокс " подправената шофьорска брошура да бъде дадена на наркобоса в Казичене – тъй като имало подробно претършуване. А военачалник Валентин Петров съобщи, че Куйович е хващан с подправени документи най-малко още три пъти - в това число два пъти от Стара Загора, като единият път става въпрос за персонална карта, с позволението на тогавашния началник на старозагорската полиция Илия Илиев.
Какво следва в този момент – ще има смяна на режима, при който лежи и ще има предложение да бъде изместен в различен затвор. Засега Куйович е в Централния затвор в София.
Припомняме, че Куйович е апетитен за индивида на Сретен Йосич в България. Куйович упрекна вътрешния министър от времето на Тройната коалиция Румен Петков, че вземал подкупи от него, а Петков подаде оставка. Сега Валентин Петров отбрани Петков и разгласи, че Куйович е бил употребен, с цел да бъде отхвърлен Петков. Нека разсекретят всички документи и ще се види, добави Петров и разгласи, че тези, които подкрепяли Куйович, претърпели " кариерно развиване " - да вземем за пример Ваньо Танов оглавил митниците, а Илия Илиев минал през " Информационно обслужване " и в този момент вземал заплата поради плана " Южен поток ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР