bTV Професор Николай Витанов редовно прави математически анализи за развитието на

...
bTV
Професор Николай Витанов редовно прави математически анализи за развитието на
Коментари Харесай

Витанов отвърна на твърденията на Зайкова, че от НОЩ взимали по 35 хиляди лева на месец

 bTV Професор Николай Витанов постоянно прави математически разбори за развиването на болестта у нас. В днешни си пост във фейсбук той разяснява и казаното от Мика Зайкова, че НОЩ е прибирал огромни суми пари за своята работа.

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 01 юни 2021 година

Обстановката е съгласно упованията. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.646, което ще рече, че упованията за идващите дни са за продължаващо стесняване на болестта. Както се очакваше, паднахме под 20 000 дейни случаи. Посоката е надолу - към 15 000. Здравната система се разтоварва. Нека лекарите и те малко да си отдъхнат. Докато някои ги подлагат на критика, аз им споделям - отлично. Лесно е да критикуваш, когато не си бил на фронта и не знаеш какво е да се биеш против съперник с голи ръце.

Индикаторите за смяна на тренда не престават да са с доста ниски стойности. Което ще рече, че нови разновидности на вируса не се виждат да върлуват из страната. Трябва да държим това оптимално дълго време. Смъртността се чака да е 20-на индивида дневно, упованията са за последователно понижаване и тук.

Днес, за многообразие, ще ви покажа една карта за риска. Но не за България, а за Европа. Правим и такива. Виждате, че ситуацията е спокойна, животът се възвръща бавно. Има две страни с леко нараснал риск от наша позиция, само че и там нещата отиват на добре към този момент.

Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе диря ги и аз тия пусти пари. Нищо не съм получил. Минал съм се значи. Ако тези специалисти, дето приказват за десетките хиляди, ми оказват помощ да намеря къде са моите пари, давам 10% на първия, който ги покаже къде са. Тъй де, богат ще стана, би трябвало и той да намаже индивида, задето ми е оказал помощ. Давайте, казвайте кой ги е раздавал, че да вървя да си ги диря.

Ама покажете доказателства, че са раздавани, че като ида да си ги диря, да не стана за смях. То тука " една жена на пазара сподели, че взимали пари " не върви. Ще ми отговорят " Ами иди, тази жена от пазара да ти ги даде ". Затова давайте стоманени доказателства. Награда - 10% от парата, която взема.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР