bTV Предстои днес властите да обявят официално за какво е разследван

...
bTV
Предстои днес властите да обявят официално за какво е разследван
Коментари Харесай

Изплуваха нови щрихи от тъмното минало на Валиумният изнасилвач

 bTV Предстои през днешния ден управляващите да разгласят публично защо е разследван " Валиумният изнасилвач " Йохан Фредерик Стелингверф у нас. Вчера той беше върнат в жилището, което населява в столицата. Полицията води следствие, през вчерашния ден са разпитани съседи от блока му в столичния квартал " Зона Б-5 “.  

" Разпитваха ни дали сме виждали друго момиче, дали сме чули женски крясъци, побоища. Явно има и други жертви. Показаха фотоси дали ще го разпознаем момичето, персонално на мен не ми е позната. Но очевидно се води в допълнение следствие, не е единственото това, което по Коледа се е случило “, изясни съседка пред bTV. 

Междувременно в медиите се появи информация, че през октомври задграничният жител е изнасилил в дома си жена от Унгария, която му пристигнала на посетители. Двамата пили алкохол, след което тя изпаднала в безсъзнание. На идващия ден се събудила с пострадвания по тялото и с ясното чувство, че върху нея са осъществявани насилствени дейности.  

Подобен е казусът и с българка, която потърпевша от ръцете на изнасилвача по Коледа, още веднъж в София. Оказва се, че непознатият жител има " богато " минало, обвързвано с изнасилвания на дами. Около 10 случая са известни, само че в едвам 3 от тях се е стигнало до обвинявания. През 2006 година мъжът бяга в Бразилия, откакто управляващите в родната му Нидерландия пускат негова фотография с предизвестие. Арестуван е в град Куртиба и екстрадиран в Нидерландия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР