БтвМладежът е в Пирогов с хематом на главата и наранявания

...
БтвМладежът е в Пирогов с хематом на главата и наранявания
Коментари Харесай

15-годишно момче е пребито от маскирани в София

Бтв

Младежът е в „ Пирогов ” с хематом на главата и пострадвания по тялото и ръцете

15-годишно момче е в „ Пирогов ” с хематом на главата и пострадвания по тялото и ръцете след побой през вчерашния ден в София.



Момчето е нападнато през вчерашния ден към 12:30 ч. на обяд, когато излиза от вкъщи си, с цел да отиде на съревнование по британски, описа пред bTV неговият татко Желяз Турлаков.

Нападнали са го младежи с маски, виждали са се единствено очите им. Заговарят го двама от тях и го посочват по име. Започват да го удрят, той бяга чисто инстинктивно, след което го подгонват още двама. Момчето вижда, че един от тях държи нож, а другият – някакъв железен предмет, евентуално бокс.

15-годишното момче се спъва по стълбите, по които тича, и пада. Нападателите стартират да го удрят по главата.

Човек, който седял на скамейка наоколо, е видял какво се случва и е почнал да вика. В този миг младежите с маските се разбягват.

За мен това е опит за ликвидиране, сподели Желяз Турлаков. Той е подал тъжба в столичното Трето районно управление (на МВР).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР