bTV 60 възрастни хора, настанени в частен хоспис в Пловдив, станаха

...
bTV
60 възрастни хора, настанени в частен хоспис в Пловдив, станаха
Коментари Харесай

Възрастни хора станаха заложници на спор между наематели

bTV 60 възрастни хора, настанени в частен приют в Пловдив, станаха заложници на спор сред наематели. В продължение на часове входът остана заключен с катанец и верига, а личният състав не беше позволен до работните места. " Ако почине някой вътре, вие ли ще поемете отговорност? ", възмущава се шефът Диана Плачкова.

Собственикът доктор Николай Врачилов, който е и онкоспециалист, уточни, че един човек е получил спазъм, а другите са били уплашени. Под претекст, че идват на рандеву, представители на друга компания влизат в приюта. Д-р Врачилов прави паралел със зората на мутренските години.

Пълномощникът на новия наемател на постройката Даниела Николова обаче е безапелационна: Ние сме въведени от притежателя на парцела във притежание. Хората, които са извън, настояват, че имат контракт за наем, само че той е преустановен още предходната година. По обед катинарът на външната врата беше отстранен. В разногласието сред наемателите се намеси полицията. Образувано е досъдебно произвеждане, а притежателят на парцела отхвърли коментар по случая ", написа btv.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР