bTV стартира нов бизнес портал. Сайтът събира на едно място

...
bTV стартира нов бизнес портал. Сайтът събира на едно място
Коментари Харесай

Главният редактор на businessnonivite.bg: Вече може да се поздравим с готов сайт и интересно съдържание


bTV започва нов бизнес портал. Сайтът събира на едно място всичко, което бизнес промишлеността желае да знае - с налично наличие за финансите, енергетиката, кредитирането, киберсигурността, недвижимите парцели, криптовалути и други

Businessnonivite.bg е последваща стъпка от развиването на цифровите планове на bTV Media Group след старта и спортния портал.

„ В края на предходната година започнаха да се усилват оборотите, с които да изпълним този план. Той стартира като концепция в средата на лятото и през днешния ден към този момент можем да се поздравим с подготвен уебсайт и най-много с забавно наличие “, сподели в „ Тази заран “ Спас Стамболски, основен редактор на businessnonivite.bg.



Сред публикациите, които могат да бъдат открити в уеб страницата, са да вземем за пример за съгласно формалната информация на Национална агенция за приходите.

„ Мнението на специалисти е, че по-скоро българите държат тези криптовалути като инвестиция, актив, а не си пазарят техника или облекла “, разяснява Стамболски.



Авторитетни колумнисти ще допълват наличието в рубриката „ “ с експертните си мнения.

„ Искам да благодаря на всеки един от тях. Ще стартираме с имена като проф. Гарабед Минасян, доцент Емил Хърсев, Ясен Танев, Христо Ласков, Димитър Събев и Тихомир Тошев. Това са хора, които са построили своето име през годините, познати специалисти “, описа още основният редактор на businessnonivite.bg.

Според Спас Стамболски това, че сме консервативни във връзка с спестяванията и на това по какъв начин харчим парите си е хубаво нещо.

„ При нас хората ще намерят информация за това в каква посока е добре да насочат погледите си, само че никога не бихме желали да предлагаме решения, които да бъдат взети от нашите читатели “, посочи той.

Темата за парцелите също участва на бизнес уеб страницата. На него могат да бъдат открити.

„ Надявам се тази тематика да бъде забавна за читателите. Допитахме се до три организации в миг, в който пазара на наеми още веднъж се раздвижва след пандемията от ковид. Когато ограниченията бяха въведени, доста хора напуснаха местата, където живеят, само че в този момент последователно се следи развой, при който те се връщат “, разяснява Спас Стамболски.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР