BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в

...
BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура в
Коментари Харесай

Два пъти по-високи продажби за BTL Industries през първaта половина на 2019 г.

BTL Industries , eдин от най-големите производители на здравна инсталация в света, записва продажби в размер на 101 024 405 лева. за първите шест месеца на 2019 година Това е съвсем 2 пъти повече в съпоставяне със същия интервал на миналата година, когато продажбите възлизат на 51 121 342 лева. Компанията регистрира и друго значимо достижение – от януари до юни 2019 година в България са създадени над 12 000 високотехнологични медицински уреда. За сравнениe – техният брой през първото шестмесечие на 2018 година е 9 230.

САЩ е пазарът, на който BTL бележи най-голям растеж в продажбите на апарати от началото на годината, а най-голям брой уреди са продадени в Румъния. Компанията се развива сполучливо и на други интернационалните пазари, измежду които Полша, Германия, Франция, Италия, Чехия, Мексико, Индонезия, Чили, Южна Корея.  

„ Първата половина на годината беше извънредно ползотворна за BTL. Продължаваме да се разрастваме и да усилваме продуктивността си. Успоредно с това непрекъснато разширяваме и екипа в индустриалната ни база в Пловдив, както и в R&D центъра ни в София. Търсенето на нашите артикули на основни интернационалните пазари пораства непрестанно, което ни подтиква и отсега нататък да се развиваме със същото високо движение “, коментира Георги Петков, изпълнителен шеф на BTL България.

Друго значимо достижение от последните седмици е мощното показване в годишната ранглиста на в. „ Капитал “ „ Най-големите компании в България “. BTL Industries е на 22-ро място по доходност и на 30-о по растеж на приходите. Компанията се изкачва и до 24-тa позиция в категория „ Топ 40 в бранш машини и съоръжение “, като регистрира близо четири пъти по-голям растеж от междинния за първите 40 в сектора.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР