БСП за трети път спасява България. Този път ни отне

...
БСП за трети път спасява България. Този път ни отне
Коментари Харесай

Нинова: БСП за трети път спасява България

БСП за трети път избавя България. Този път ни лиши седем часа. Бяхте директни очевидци на дебатите по смяна в Закона за домашното принуждение. Искаме да изразим своето удовлетворение от резултата. За трети път Българска социалистическа партия опази Конституцията и избави България от Истанбулската спогодба. Това коментира лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание откакто депутатите дефинираха понятието интимна връзка. 

Нинова напомни, че Българска социалистическа партия са се противопоставили на конвенцията, когато тя е била импортирана за гласоподаване в Народното събрание, както и когато е бил изработен опит тя да бъде прокарана през 2022 година

Тя съобщи, че през днешния ден е бил изработен следващ опит за това с определението за интимна връзка. Припомняме, че първичното предложение беше интимната връзка да е сред две лица, без да се прецизира техния пол, а след предлагането на Българска социалистическа партия се внесе разяснение, че става въпрос за две физически лица от мъжки и женски пол.

" Доволни сме от този резултат. Благодарим на депутатите от другите парламентарни групи, които поддържаха това препоръчани. То е положителното, недопускащото Истанбулската спогодба да влезе през задните порти ", сподели Нинова, представена от настоящо.ком. 

От Българска социалистическа партия не считат обаче, че признатите през днешния ден промени, няма да доведат до резултат, както и че ще затруднят борбата с домашното принуждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР