"БСП за България" си поставя за цел да бъде първа

...
"БСП за България" си поставя за цел да бъде първа
Коментари Харесай

БСП внесе документи в ЦИК. Нинова си постави цел да са първа политическа сила

"БСП за България " си слага за цел да бъде първа политическа мощ на парламентарните избори. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за откакто внесе документи в ЦИК за регистрация на обединението "БСП за България " за присъединяване в изборите за 45-то Народно заседание. Нинова разгласи, че ще предложи Българска социалистическа партия да реши с вътрешно допитване с кого да се коалира след изборите.

"Внесохме документите за регистрация, съпроводени от 10 хиляди подписа. Целта, която си слагаме, е да бъдем първа политическа мощ ", съобщи Нинова, съпроводена от водачите на листи на "БСП за България ".



Снимка: Булфото

"Що се отнася до следизборни и управнически обединения - ще предложа на Националния съвет този въпрос да решим след изборите с вътрешно допитване ", уточни тя. Тези партии, които влязат в Народното събрание след изборите, ще бъдат препоръчани на нашите членове и каквото те решат, сподели социалистката.

"Политиката, която организирам откогато съм ръководител на партията, е битка със задкулисието и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови и частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили при сключването на управническа и следизборна коалиция ", съобщи Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Въведохме директния избор, ще продължим с тази политика. Смятам, че хората, които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят ", добави тя.



Снимка: Булфото

Като "лъжа и операция " Нинова дефинира догатки за налаган напън от възможни съдружни сътрудници Българска социалистическа партия да не поддържа президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за втори мандат. По думите й, това е изкуствено отклонение на публичното внимание от основната тематика - парламентарните избори и смяна на модела на ръководство.

Според Нинова вътрешното напрежение в Българска социалистическа партия към този момент стартира да се преодолява с подреждането на цялостните листи от регионалните препоръки на партията, което се чака да завърши до седмица.



Снимка: Булфото

Председателят на Българска социалистическа партия заяви, че до седмица ще стартират представянето на платформата си. Тя е направена с грижа за хората и целите ни са опазване на здравето, обучение, обществена политика, стопанска система, съобщи Нинова. Тя означи, че ограниченията, които са заложили там, са ориентирани към решение на един от най-важните проблеми за България - демографската злополука.

Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за сподели, че акцията на Българска социалистическа партия ще бъде положителна и съответна, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР