БСП внася вот на недоверие срещу правителството заради политиката му

...
БСП внася вот на недоверие срещу правителството заради политиката му
Коментари Харесай

БСП пак внася вот на недоверие, правителството не гарантирало сигурност

БСП внася избор на съмнение против държавното управление поради политиката му в бранш „ Сигурност “. Това изясни на брифинг в централата на партията националният представител Драгомир Стойнев, съобщи БГНЕС.

Решението е било взето на взаимно съвещание на Изпълнителното бюро и управлението на партията, а вотът ще бъде импортиран независимо от Българска социалистическа партия.

„ Правителството е некомпетентно да подсигурява сигурността на жителите в България “, аргументира се Драгомир Стойнев.

Българска социалистическа партия внасят избор на съмнение против държавното управление

Въпреки, че ще внесат вота независимо, от Българска социалистическа партия се надяват той да бъде сполучлив, а в най-кратки периоди ще стартират и работа по претекстовете. „ Хората смятат, че повече не може да се живее в страна, в която се разстрелват данъчни инспектори, където предприемачи от Велико Търново намират своята гибел в София, а през летище „ София “ влизат непроверявани жители. В същото време желаеме да членуваме в Шенген “, счита Стойнев.

Депутатите в изострен спор за вота на съмнение, Борисов не пристигна

Според народния представител Антон Кутев министър председателят Бойко Борисов би трябвало да понесе отговорност и за политиката на държавното управление за хората с уврежданията, а за образец уточни обстановката с оставката на обществения министър Бисер Петков, която първо беше призната, а след това той бе оставен на поста си. „ Имаше времена, когато решенията на Борисов имаха продължителност 24 часа и се променяха всеки ден. Напоследък стартират да се трансформират всеки час. Това не е комично, а е форма на тотално изтощение и тичане от отговорност “, съобщи Кутев.

Това ще бъде вторият избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3 “. Първият бе иницииран още веднъж от Българска социалистическа партия при започване на годината и бе обвързван с тематиката „ корупция “, само че не съумя да събере нужния брой гласове в пленарна зала.

Българска социалистическа партия внасят вота сами, в Движение за права и свободи сюрпризирани

Българска социалистическа партия: Протести, митинги. ГЕРБ: Европредседателство

От Българска социалистическа партия стартират работата по претекстовете на готвения избор на съмнение още през днешния ден, само че не се ангажираха с краен период за тяхното довеждане докрай и складиране в деловодството на Народното събрание.

„ Материалът е извънредно огромен. Толкова доста са образците, които са в бранш „ сигурност “, акцентира зам.-председателят на парламентарната група Драгомир Стойнев.

По време на конференцията от левицата разясниха и случая с рухването на боен хеликоптер Ми-17 в региона на авиобаза Крумово, при който починаха двама военни водачи, а трети военнослужещ беше ранен. „ Това демонстрира, че имаме съществени проблеми в областта на сигурността “, счита Стойнев.

От партията декларират още, че подписите за внасяне на вота ще бъдат единствено на членове на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “, само че смятат за „ добре пристигнала “ поддръжка при гласуването и от други политически сили.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР