БСП винаги е била отговорна и мъдра в своите позиции

...
БСП винаги е била отговорна и мъдра в своите позиции
Коментари Харесай

БСП не иска хаос и нови избори

БСП постоянно е била виновна и мъдра в своите позиции и решения. Това съобщи депутатът Филип Попов преди днешния пленум на столетницата. Държавата не би трябвало за следващ път да бъде хвърляна в безпорядък, а тъкмо това ще се случи, в случай че се стигне до избори, по мнението му.

В тежка рецесия страната ще остане без бюджет, а и без нужното законодателство за проекта за възобновяване.

Ние демонстрираме мъдрост и отговорност, увери аленият народен представител. Трудно без болшинство ще се вземат решенията в Народното събрание, съгласно Попов, само че не е склонен за трети път ИТН да хвърлят страната в безпорядък и предварителни избори. Иначе алените не претендират за постове в освободените от Има Такъв Народ министерства.

Моето предпочитание е да мине актуализацията на бюджета. Това съобщи общественият министър Георги Гьоков пред пленума на певицата. Според него би трябвало да се подкрепят хората и бизнеса в същото време на рецесия и инфлация.

Той разчита на мисъл и възприятие за хората. Ако актуализацията не мине това значи обричане на хората на бедност, по думите му. Възможно е бюджетът да мине в избрани политики, но това щяло да наруши салдото в макрорамката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР