БСП върна мандата, защото не иска да участва в този

...
БСП върна мандата, защото не иска да участва в този
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП връща мандата, защото не иска да участва в циркове

" Българска социалистическа партия върна мандата, тъй като не желае да взе участие в този политически цирк. Списък с наши министри щяха да бъдат дъвкани една седмица, без значение от персоналните им и професионалните им качества ", съобщи по Нова тв проф. Румен Гечев, народен представител от Българска социалистическа партия и някогашен министър на икономическото развиване в кабинета на Жан Виденов.

По думите му другите желаят да употребяват Българска социалистическа партия за смокинов лист, тъй като с 43 депутати явно няма по какъв начин да ръководят страната.

" Защо да вършим кабинет, с цел да влезем в сандвича на Движение за права и свободи и ГЕРБ ли? ", попита реторично той.

" Борисов няма квалификациите да поучава Българска социалистическа партия, той се намира в политическо срутище. Партията му ще продължи да пропада на идните избори. Той е заловен в спалнята си с милиони евро и злато, всяко изявление би трябвало да стартира с въпроса „ Какво става със случая Борисов и Мата Хари “? Не е обикновено министър председателят да е заловен в такава обстановка и правосъдната власт да мълчи ", разяснява проф. Гечев, който също така 

Според него Специализираният съд явно не работи, щом министър председателят се разхожда на независимост.

Той е уверен, че Българска социалистическа партия ще се показа по-добре на идващите избори. А несистемните партии дефинира като анархисти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР