БСП в Казанлък публично призова кмета от ГЕРБ да спре

...
БСП в Казанлък публично призова кмета от ГЕРБ да спре
Коментари Харесай

БСП-Казанлък: Кметът от ГЕРБ да спре продажбите на апетитните общински имоти в Равда и Несебър

БСП в Казанлък обществено прикани кмета от ГЕРБ да спре продажбите на общински терени в Равда и Несебър. Социалистите остро разкритикуваха желанието на кмета да изтъргува крайморските терени, благосъстоятелност на всички казанлъчани и то във време на рецесия. Община Казанлък е единствената у нас, която към момента има парцели на първа линия на брега на морето, а разпродаването им не е удачно, изключително в този момент, е позицията на БСП-членовете.
„ Настоящата рецесия е задоволително тежка за всички браншове, най-драстична е в туризма, цените на парцелите край морето падат, безконтролно е да се продава “, установяват общинските съветници от левицата и молят за прекъсване на оповестените търгове.
 В Калофер не пуснали кметове от ГЕРБ да влязат на срещата с президента В Калофер не пуснали кметове от ГЕРБ да влязат на срещата с президента
Кметовете на Карлово лекар Емил Кабаиванов и на Стамолийски Георги Мараджиев, който е регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ настояват, че не с...
Категоричната реакция на казанлъшките социалисти идва единствено няколко дни преди да стартира разглеждането на бюджета на община Казанлък за тази година в комисиите на локалния парламент.
 „ Приоритетът на бюджет 2021 би трябвало да са жителите. Българска социалистическа партия неколкократно предложи ограничения за облекчение на финансовата тежест за фамилиите, чиито деца посещават детски градини и за наемателите на общинска благосъстоятелност, директно наранени от въведеното изключително състояние, както и понижаване на таксата боклук за жителите на общината “, припомниха от БСП-Казанлък като показаха и вяра, че локалната администрация ще прояви в разсъдък: „ Вярваме, че ръководещата коалиция в Казанлък, отпред с ГЕРБ, ще прояви съчувствие към изнемогващите хора, които ежеседмично се усилват “.
В апела, публикуван в обществените мрежи, ръководителят на групата общински съветници от „ Българска социалистическа партия за България “ Пламен Караджов е безапелационен: „ Дошло е време, в което властта би трябвало да не помни за комисионните от плочки, тротоари, градинки и асфалта “.
Съветниците-социалисти внесоха в казанлъшкия обшински съвет 8 оферти за разискване при дебатите на проектобюджета. Сред тях са средства за незабавните поправки в двете отделения по хирургия и за лекуване на нервни заболявания в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски “, за санирането и ремонта на ДКЦ „ Поликлиника “, както и средства за повишение квалификацията на лекари и медицински фрагменти. БСП-съветниците са предложиха на кмета да планува във финансовия проект за 2021 година субсидиране на превозвачите, които реализират публичен превоз за обществените групи, възпитаници и пенсионери.
 Арестуваха кмета на Рио де Жанейро поради корупция Арестуваха кмета на Рио де Жанейро поради корупция
Кметът на Рио де Жанейро Марсел Кривела е задържан през днешния ден по обвиняване в корупция, заяви телевизия „ Глобо “. По информация...
„ Да се заложат средства за 19-те кметства с 50 % повече от 2020г., финанси за планиране на многофункционална спортна зала, за подкрепяне присъединяване на треньорите и техните ученици за интернационалните шампионати и да се реновира спортната площадка по скейтборд в парк „ Васил Левски “, оферират още от левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР