БСП утре ще върнат мандата на президента Румен Радев, обяви

...
БСП утре ще върнат мандата на президента Румен Радев, обяви
Коментари Харесай

Избори наесен: БСП утре връща мандатa на Радев -

Българска социалистическа партия на следващия ден ще върнат мандата на президента Румен Радев, разгласи водачът на парламентарната група на Българска социалистическа партия по време на брифинг в Народното събрание. 

" Това, което се случи през днешния ден беше тест за бъгларското общество и разграничителна линия на хората и партиите, които желаят да се борят с корупцията и тези, които желаят да я пазят ", съобщи Свиленски. 

По думите му от Българска социалистическа партия в последните седмици са разработили програма, която включва и предложенията на Има Такъв Народ, които гласоподаваха " за " отменяне на предлагането на Българска социалистическа партия. 

Според Свиленски оттук насетне отговорността за страната е в " ръцете на тези, които не желаеха  да има работещо държавно управление ".

" Под напътствията на Атанасова и Цонев - Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане "  извадиха нашето предложение от работата на Народното събрание. Стана ясно, че Възраждане са патерица на ГЕРБ, а Има Такъв Народ на Движение за права и свободи ", сподели Георги Свиленски. 

Лидерът на групата на БСП е на мнение, че от Има Такъв Народ са водили договарянията за държавно управление лицемерно, защото в никакъв случай не са желали България да има работещ парламент и държавно управление. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР