БСП свиква спешна среща на ръководтвата на преговарящите за мандат

...
БСП свиква спешна среща на ръководтвата на преговарящите за мандат
Коментари Харесай

Нинова свиква спешна среща на ръководствата на преговарящите за кабинет партии

БСП привиква незабавна среща на ръководтвата на договарящите за мандат партии. Това разгласи водачът на мандатоносителя Корнелия Нинова.

" Решението на Конституционен съд блокира работата на КЕВР. Това значи, че не можем да въведем понятието " енергийна беднотия " и да дадем помощи. Това основава нов проблем към образуването на държавно управление ", сигнализира водачът на Българска социалистическа партия.

По думите й депутатите желаят 4 седмици за избор на нов началник на КЕВР. " Искам среща с управленията на парламентарните групи на четирите партии, с които беседваме за държавно управление. Би било супер безразсъдно 4 седмици време ние да държим мандата. Не мога да държа мандата безпределно, макар че Конституцията ни дава време, това би било аморално ", сподели още Нинова.

Тя прикани всички " бързо да се вземат в ръце ", с цел да образуват нов кабинет. " Допълнително напрежение и безпорядък е пъкъл. Днес привиквам среща сред управленията на ПГ на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ ", добави още Корнелия Нинова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР