БСП ще върне дарение от 400 лева, което братът на

...
БСП ще върне дарение от 400 лева, което братът на
Коментари Харесай

БСП ще върне дарение от 400 лева от депутатски брат, задържан за ръководене на престъпна група в Русе

БСП ще върне подаяние от 400 лв., което братът на депутата от Русе Георги Стоилов - Илия Стоилов, е направил за последната предизборна акция на партията. Това заяви депутатът от левицата Таско Ерменков през днешния ден.

Преди няколко дни Илия Стоилов бе арестуван след акция на ГДБОП, а от прокуратурата оповестиха, че той е управлявал проведена незаконна група, която се е занимавала с рекет от 2015 година

Ерменков разгласи, че парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " през днешния ден е взела решение дарението да бъде върнато, защото желае да няма подозрения, че парите за акциите на партията са чисти, само че не предрешават, че Илия Стоилов е нарушител. " Заставаме зад сътрудника ни Георги Стоилов и няма да допуснем очернянето му. Той няма нито една компания с брат си, няма преводи на пари сред тях. Няма по какъв начин дейностите на брат му да бъдат преписани на него ", сподели още Ерменков.

Българска социалистическа партия алармира още, че зам.-министърът на превоза Ангел Попов е събирал пари за споразумяване на разрешителни за транспорт на товари в интервала 2012-2014 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР