БСП ще продължи да бъде градивен фактор в управлението, заяви

...
БСП ще продължи да бъде градивен фактор в управлението, заяви
Коментари Харесай

БСП ще продължи да бъде градивен фактор в управлението

БСП ще продължи да бъде конструктивен фактор в ръководството, съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов на среща с актива във Варна. По думите му силата на левицата е в нейните структури и повсеместност. Нека насочим вътрешнопартийната сила не против себе си, а за продобиване на доверието на хората и за разширение на въздействието на Българска социалистическа партия, с цел да изградим една мощна и съвременна България, прикани Гуцанов. Той напомни, че обществената стратегия, която е 1/3 от бюджета на страната, е несъмнено достижение за последните 30 години. " За месец и половина постигнахме неща, за които години сме се борили без триумф. Това са с 10% по-високите фамилни надбавки за развъждане на дете и безплатните детски градини от 1 април ", разясни той.

Мораториумът върху цените на тока за битовите консуматори доказвал какъв брой значимо е присъединяване на страната. Без него в този момент хората нямаше да могат да си заплащат сметките за ток, безапелационен е Гуцанов. Според него с дейното присъединяване на левицата се търси трайно решение на казуса с по-скъпата електрическа енергия и след рухването на ветото. Един от разновидностите, за който Българска социалистическа партия ще упорства изрично, е незабавното възобновяване на процедурите за строителство на нови нуклеарни мощности.

Българска социалистическа партия ще продължи да работи за възстановяване живота на хората посредством регламентиране работата на ЧСИ, на колекторските компании, на мобилните оператори, отбрана от монополите, възстановяване на виталния стандарт на младите фамилии, бизнеса, пенсионерите, разяснява Гуцанов. Голямата ни цел е унищожаване на модела на ГЕРБ освен от националното ръководство, само че и на локално равнище, акцентира той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР