БСП ще покани кандидата на Има такъв народ за премиер

...
БСП ще покани кандидата на Има такъв народ за премиер
Коментари Харесай

БСП ще покани Пламен Николов на разговор

БСП ще предложения претендента на " ИТН " за министър председател Пламен Николов на диалог в парламентарната група. Това заяви заместник-председателят на Българска социалистическа партия по обществени политики Ирена Анастасова след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията.

" Бихме желали да има такава среща, тъй като ние сме прецизирали целите и следва да работим по формата на поддръжка на тези цели - дали ще бъде съглашение, дали ще бъде стратегия на държавното управление, само че ние държим да проведем този диалог, с цел да може да имаме и някаква форма на поддръжка, която да е писмена ", уточни Анастасова.
 Нинова: По политиките сме наясно, че имаме доста съвпадения с ИТН Нинова: По политиките сме наясно, че имаме доста съвпадения с " ИТН "
По политиките сме наясно, че имаме високи съвпадения с " ИТН " - виждаме състава на кабинета и се произнасяме, уточни водачът...

Ние чухме претендента за министър председател, както и всички български жители чуха това от медиите, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия. Ние го познаваме толкоз, колкото, допускам, и останалите жители в България, добави тя. Съдейки по биографията, той е един просветен младеж със сериозен управнически опит, тъй че това е на първо четене, разяснява Ирена Анастасова.

  " Лично аз и сътрудниците от екипа " Образование ", които водихме договарянията с " ИТН ", го познаваме от тези договаряния и сме с доста положителни усещания, тъй като той е един диалогичен човек, уточни тя. Анастасова означи, че особено в сфера " обучение " са постигнали единодушие по съвсем всички цели на левицата и са видели съвпадане с доста от целите на " ИТН ".

Всички наши преговорни екипи, които разговаряха с специалистите на Има Такъв Народ, реализираха доста съществено съвпадане сред целите от нашата предизборна платформа, нещата, на които държи " Българска социалистическа партия за България ", и цели в програмата на " ИТН ", разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР