БСП няма как да подкрепи бюджета за 2024 г., защото

...
БСП няма как да подкрепи бюджета за 2024 г., защото
Коментари Харесай

Нинова: Няма как да подкрепим Бюджет 2024 и Борис Бонев за председател на СОС

„ Българска социалистическа партия няма по какъв начин да поддържа бюджета за 2024 година, тъй като в този бюджет няма политика, няма нищо. Да, има с над 1 милиарда лв. повече за опазването на здравето, само че какво трансформира това? Здравноосигурените лица ще спрат ли да си доплащат в лечебните заведения? Болниците ще спрат ли да бъдат търговски сдружения? Нищо не се трансформира, този бюджет не трансформира модела. “

Това съобщи Корнелия Нинова . По тематиката с избора на ръководител на Столичния общински съвет водачът на Българска социалистическа партия уточни, че има три разновидността за деяние .

„ Първият е кардинален и това е да бъде определен най-възрастният общински консултант за ръководител, сега не знам кой е той. Вторият вид е безпринципният, който имам чувството, че следим, а точно със скрити сделки. И третият вид, радикалният, е нови избори за общински съветници. При всички положения би трябвало да се вземат бързи оперативни решения “, уточни Корнелия Нинова пред „ bTV “. Тя добави, че от Българска социалистическа партия няма да поддържат кандидатурата на Борис Бонев .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР