БСП няма да участваме в кабинет на Има такъв народ“

...
БСП няма да участваме в кабинет на Има такъв народ“
Коментари Харесай

БСП: Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости

Българска социалистическа партия няма да участваме в кабинет на „ ИТН “ и няма да посочваме министри. Ако не желаят нашата поддръжка, значи не я желаят. Това съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова след консултациите при президента Румен Радев.
.
 Нинова пред Радев: Бихме подкрепили държавно управление на Слави, в случай че направи проверка на кабинета Борисов (ВИДЕО) Нинова пред Радев: Бихме подкрепили държавно управление на Слави, в случай че направи проверка на кабинета " Борисов " (ВИДЕО)
Третата парламентарна мощ - Българска социалистическа партия, се яви на съвещания при президента Румен Радев. Той се срещне с шестте показани в Народно събрание партии, пре...
Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че не са получавали публична покана и не са водили диалози с „ ИТН “.
Според нея Народното събрание би трябвало да поработи и да се опита да направи държавно управление, тъй като има доста проблеми свързани с пандемията и стопанската система.
На въпрос дали са подготвени с оферти за кабинет, в случай че третият мандат бъде препоръчан на тях, соцлидерката съобщи, че това ще се разиска от управителните органи на партията.
В същото време Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия са срещу дотацията от 1 лев за партиите, което е предложение на „ ИТН “.
 Слави Трифонов: Депутатите не отделят пари за медицински хеликоптери, само че за дотации има Слави Трифонов: Депутатите не отделят пари за медицински хеликоптери, само че за дотации има
" Вчера депутатите са отхвърлили концепцията 25 милиона лв. от бюджета за 2021 година да отидат за закупуването на два медицински хеликоптера. Н...
" Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости " , безапелационна бе Корнелия Нинова.
" Ако наложите предизборните ни стратегии ще видите пресечни точки, само че и ще видите кой се отхвърля от обещанията си ", съобщи Нинова и посочи, че е значимо дали всички ще си спазят предизборните обещания. " И ние желаеме машинно гласоподаване, видео наблюдаване, дейна регистрация, изчистване от мъртвите души. Ето това е една пресечна точка. Но сме срещу мажоритарния избор ", съобщи още Нинова.
По отношение на Плана за резистентност а развиване, Нинова сподели, че се нуждае от корекции и Българска социалистическа партия от два месеца са подготвени с оферти по него.
" Какво мислят от ИНТ за нас си е тяхна работа, ние имаме ясни оферти по политики, в случай че не желаят им искам триумф ", съобщи Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР